Öka möjligheterna med en SMART board!

Smartdocsciencev22

Undervisning med en SMART Board engagerar och aktiverar eleverna.

 

SMART Board är en interaktiv whiteboard med touch-funktion. Den kan kopplas till alla slags PC-datorer och projektorer för en interaktiv och praktisk undervisningsmiljö.
Filosofin bakom SMART Board går ut på att den traditionella skrivtavlans intuitiva användning kombineras med datorns mångsidiga möjligheter.

SMART Board™ är utvecklad av pedagoger för pedagoger som vet vad som krävs både vad det gäller funktionalitet och hållbarhet.
Oavsett inom vilket ämnesområde du använder SMART Board kan du snabbt och överskådligt förmedla innehåll så eleverna kan delta aktivt och kommunikationen underättas. Notebook programvaran som medföljer blir den perfekta plattformen för att utforma undervisningen, både under själva lektionen och under förberedelser och efterarbete.

Innehåll kan enkelt sparas i form av förlagor och återanvändas. Notebook, programvaran medföljer utan kostnad och är enkel att använda.

 

SMART Notebook – mjukvaran på Svenska som medföljer SMART Board och har gratis galleri med fler än 6500 objekt (bilder, flashfiler,ljud och video) för många ämnen. Fria licenser för alla datorer – såväl lärarnas och elevernas på skolan och hemma. Dessutom fria uppgraderingar. Läs mer om SMART Notebook HÄR

SMART Klubben är SMARTs officiella användarförening i Sverige.
Lärare/pedagoger kan här utbyta idéer samt dela med sig av färdiga lektioner skapade i SMART Notebook. SMART Klubben har idag över 10 000 registrerade användare.
SMART Klubben är pedagogens trygghet vid val av SMART Board – här finns alltid andra lärare som kan tipsa hur man på bästa sätt använder SMART Board i olika ämnen.
Vi har även träffar där användarna möts över mat, inspiration och fortbildning – kostnadsfritt från Boden i Norr till Malmö i söder. De som har SMART Board registrerar sig gratis på www.smartklubben.se

 

 

 

 

 

Skolpaketet Symbol Finalminbdre

 

     smart-certifierad-reseller     smart-certifierad-technician

Nova Distance är certifierad återförsäljare samt utbildare av SMART Board!

 Läs mer om vikten av att köpa från en certifierad återförsäljare

Kontakta oss för kostnadsfri presentation!

 Använd iPads och smartphones i er undervisning. Vi har verktygen!

SMART Response VESMART Response är ett responssystem som ger möjlighet att stämma av om alla förstått det som lärts ut på lektionen. Det går även att genomföra kompletta prov eller snabbt göra en avstämmning utan komplicerade inställningar. SMART Response kompletta programvara är till stor hjälp vid formativ bedömning.

Svaren kan du se på olika sätt, bland annat grafiskt genom olika tabeller. Läraren kan också välja om den vill se vem som svarat vad på olika frågor. Frågorna kan vara i flera olika format och om läraren vill kan eleverna se sina resultat direkt på sin enhet. Frågorna skapas antingen i SMART Notebook eller i PowerPoint. Mer information om SMART Response hittar du här.

 Notebook finns även till iPad! Klicka här

klass

 

AMP1

Spara

Spara

Spara

Spara