Företag

HeaderSB

 

Headertext

Företag och organisationer utvecklas tack vare att människor samarbetar. Interaktiva möteslösningar från SMART ger er möjlighet att arbeta med information på ett meningsfullt och effektivt sätt.
Ni kan på ett enkelt och intuitivt sätt dela med er av tankar och idéer i era möten oavsett om dessa är planerade eller spontana. Med digitalt bläck kan ni anteckna direkt i vilket program som helst och spara ert arbete som PDF eller som en PowerPoint-fil. Om ni arbetar i exempelvis Microsoft Office kan ni även infoga det digitala bläcket som text eller bild direkt in i programmet. Oavsett hur ni arbetar kan ni snabbt och lätt dela med er av informationen till alla mötesdeltagare. 

 

     smart-certifierad-reseller     smart-certifierad-technician

Nova Distance är certifierad återförsäljare samt utbildare av SMART Board!

Läs mer om vikten av att köpa från en certifierad återförsäljare

Kontakta oss för kostnadsfri presentation! 


SMART Meeting Pro

smartmeeting

SMART Meeting Pro är programmet som följer med alla företagslösningar från SMART. Det är utvecklat speciellt för företag och hjälper till att effektivisera sig i möten och presentationer.

SMART Meeting Pro, GoWire – programmet sitter i en USB-kabel vilket gör att alla som behöver använda SMART Board får tillgång till programmet.Ingen installation eller administratörsrättigheter behövs.SMART Meeting Pro Premium – effektivisera samarbetet ytterligare med hjälp av inbyggd koppling till SMART Bridgit* och möjlighet att arbeta tillsammans på upp till 16 SMART Board kopplade till en och samma dator, samtidigt.

*Kräver separat licens av SMART Bridgit

 

 

SMART Bridgit

smartmeetingbridgit

Med SMART Bridgit i kombination med SMART Meeting Pro kan ni genomföra effektiva möten även på distans. Presentationer och anteckningar delas i realtid, precis som att deltagarna befann sig i samma rum. Den inbyggda applikationen för röst och webkamera gör att ni även kan tala med och se de ni samarbetar med. De kollegor som ännu inte har tillgång till en SMART Board kan givetvis delta från sin PC, Mac eller Ipad.

Mer information om Bridgit hittar du här SMART Bridgit


SMART Bridgit finns även som app till Ipad – dela skrivbord och anteckningar med kollegor på resande fot. Från din Ipad kan man enkelt ansluta till ett Bridgit-möte samt även tillföra anteckningar i realtid.

smartapp

smartapp2


 

 

IT-avdelningen och SMART

SMART Företagslösningar – fokus på samarbete

När ett företag introducerar ny teknik påverkar det inte sällan hela organisationen. Samtliga lösningar från SMART är utvecklade med användaren i fokus vilket innebär att hela organisationen snabbt drar nytta av de fördelar som våra lösningar erbjuder. Våra möteslösningar är tidsbesparande, vilket även innebär nytta för IT-avdelningen.

En knapp för att starta hela systemet – En interaktiv skrivtavla från SMART startar hela systemet på endast 10 sekunder vilket leder till att ni kan fokusera på det viktigaste, själva mötet.

 

Standard användargränssnitt – Oavsett vilken lösning från SMART ni använder eller var ni använder den så ser det likadant ut. Våra lösningar kommunicerar även med de vanligaste kontorsmjukvarorna vilket ytterligare underlättar för användarna.

Funktionalitet – En lösning från SMART kan styras från en bestämd dator i konferensrummet eller så kopplar man enkelt in sin bärbara dator så att man kommer åt sina egna filer, dokument och program.

Enkel, tillförlitlig support – Lösningar från SMART integreras smidigt i de allra flesta företagsnätverk.  SMART ackrediterade återförsäljare har specialutbildade tekniker med lång erfarenhet av installation och support på samtliga våra lösningar vilket garanterar en trygg investering.